Kérjük várjon
...............
Menü
background

Lakberendezés -
Miért van szükségem lakberendezőre?

Ebben a rövid cikkben bemutatjuk, hogy milyen szituációkban érdemes lehet úgy döntenie, hogy lakberendezőt fogad,
illetve hogy mi a külömbség lakberendező és a belsőépítész között.
banner
Lakberendező vagy belsőépítész?

- Nehéz meghúzni a hattárt

Mi egy lakberendező feladata?

Nagyon nehéz meghúzni a határvonalat a belsőépítész és a lakberendező szakterülete közt. Optimális esetben a lakberendező funkcionálisan jól működő tereket rendez be, alakít szebbé, hangulatosabbá. Segít összhangot teremteni a színek, anyagok, formák közt. Megtervezi a lakás beépített bútorait, világítását, álmennyezetét, textilhasználatát, burkolatait. Azonban a kisebb bontásokat, építéseket is megtervezhet. Természetesen, ha az átalakítás mértéke megkívánja, ehhez statikus véleményét is kikéri.

Bármilyen stílusban rugalmasan gondolkodik. Könnyedén ráhangolódik az Ön stílusára, lelki beállítottságára. A lakberendező megismeri az Önnel együttlakók életvitelét, az egész család szokásait, annak érdekében, hogy a berendezésre kerülő lakás, maximálisan ki tudja szolgálni az Ön és szerettei igényét.Miután a lakberendező elkészítette a jól átgondolt berendezési alaprajzot, falnézeti és perspektivikus ábrákkal érzékelteti a nehezen elképzelhető tereket, látványos megoldásokat. Ugyanakkor pontos műszaki tervekkel, burkolatkiosztással, világítási tervvel, valamint a kivitelezőkkel folytatott folyamatos konzultációval segíti a megvalósulást.A lakberendező nem csak megtervezi vagy javaslatot tesz a berendezési tárgyak tekintetében, hanem amennyiben a megrendelő igényli, részt vesz a beszerzésükben is. Segítségével az építkezés kínlódás helyett örömmé válik, és


Ön büszke lehet a végeredményre!

Stílus, Elegancia, Innováció

Néhány kép gallériánkból!

project
project
project
project
project
project

Belső építészre van inkább szüksége? - Abban is tudunk segíteni!

A belsőépítész és lakberendező között az egyik legnagyobb különbség a végzettség. A belsőépítész építész végzettségű tehát diplomás, egyetemet végzett személy, aki a saját szakmáján belül a belsőépítészetre szakosodott. Ennélfogva sokkal több minden amit megtehet vagy amit meg tud tenni és ezért drágább is lehet. Azonban egyáltalán nem biztos hogy Önnek belsőépítészre van szüksége.
A belsőépítész az aki kialakítja a belső tereket, a lakberendező azonban az a személy, aki már a meglévő belső tereit alakítja ki és rendezi be.


background