Kérjük várjon
Menü
background

Belső
Építészet

Ebben a rövid cikkben bemutatjuk, hogy milyen szituációkban érdemes lehet úgy döntenie, hogy belsőépítészt fogad,
illetve hogy mi a külömbség lakberendező és a belsőépítész között.

banner

Mit csinál egy belsőépítész?

Tulajdonképpen a belsőépítésznek az építésszel együtt kellene megtervezni az épületet, ami így alkotna teljes egységet. Sajnos erre ritkán van lehetőség, ezért a belsőépítész feladata, hogy átgondolja a már szerkezetkész vagy átalakításra váró épület funkcionális elrendezését.


A belsőépítész segít Önre szabni a rendelkezésére álló teret, figyelembe véve Ön és családja szokásait, életmódját, ízlését. A belsőépítészet kínálta lehetőségekkel vizuálisan megnagyobbíthatja az előnytelen formájú kis helyiséget, elrejtheti a tervezési és konstrukciós hibákat. Összhangot teremt a műszaki tartalom és a stílus között.


Ha nincs ideje minden részletnek utánajárni, de szeretné, hogy álmai otthona valóra váljon, a belsőépítész leveszi válláról a gondot. Jól ismeri az építészeti megoldásokat, az új anyagokat, technikai megoldásokat, érti a kivitelezők nyelvét.

Stílus, Elegancia, Innováció

Lakberendezőre van inkább szüksége? - Abban is tudunk segíteni!


A belsőépítész és lakberendező között az egyik legnagyobb különbség a végzettség. A belsőépítész az építész tehát diplomás, egyetemet végzett személy aki a saját szakmájában a belsőépítészetre szakosodott. Ennélfogva sokkal több minden amit megtehet vagy meg tud tenni és ezért drágább is lehet. Azonban egyáltalán nem biztos hogy Önnek belsőépítészre van szüksége.


A belsőépítész az aki kialakítja a belső tereket, a lakberendező azonban az a személy, aki már a meglévő belső tereit alakítja ki és rendezi be.


Néhány hasonló rövid cikk

A nyilakkal tud lapozni
Gyerekbútor
project
Konyhabútor
project
background